Project coordinator (координатор, менеджер проєкту)

Responsible for coordinating all activities and personnel in all project locations, responsible for delivering outcomes, monitoring and meeting the project goals.

 

Харківська обласна молодіжна громадська організація «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА», заснована у 2008 році, реалізує освітні проєкти для молоді, вразливих соціальних груп населення та надає гуманітарну допомогу українцям на передовій. У 2023 році ми стали акредитованим партнером Офісу з координації гуманітарних справ ООН. Ми маємо широку присутність у різних областях України: Запоріжжя, Харків, Київ, Чернівці, Тернопіль та інші. Ми співпрацюємо з міжнародними організаціями та українськими бізнесами (мережею аптек АНЦ, NOVUS LLC, ActiveChat Inc., та ін.).

Що ми пропонуємо:

  1. Офіційна співпраця: Ми пропонуємо офіційну співпрацю на контрактній основі після успішного проходження випробувального терміну.

  2. Матеріально-технічне забезпечення: Ми технологічні, тому ми забезпечуємо доступ до сучасного програмного забезпечення та інфраструктури.

  3. Розвиток кар'єри: У Вас буде необмежена можливість розвивати свої навички та у майбутньому керувати своїми проєктами, що приносять користь суспільству.

  4. Висока заробітна плата: Ми пропонуємо конкурентну заробітну плату, що відповідає Вашим навичкам та досвіду.

  5. Міжнародні стандарти: У нас є можливість стати керівником за міжнародними стандартами. Ми навчимо Вас працювати у CRM-системах та використовувати популярні методології та інструменти проєктного менеджменту, такі як SCRUM та JIRA.

  6. Професійна команда: Ви станете частиною професійної та мотивованої команди з великим міжнародним досвідом і матимете можливість навчатися від найкращих спеціалістів.

Ми шукаємо кандидата, який на «ти» із офісними програмами, комп’ютером або має велике бажання навчитися, який має сильні комунікативні навички та вміє вирішувати проблеми і організаційні питання. Ви зможете отримати колосальний досвід вирішення різноманітних задач, що в подальшому дозволить Вам стати успішним керівником. Можливе кар'єрне зростання у нашій організації до керівних посад, при успішних результатах.

Обов'язки:

  • Управління проектами, моніторинг, оцінка та звітність. Затвердження програм заходів, моніторингових форм та опитувальників на основі потреб бенефіціарів.

  • Забезпечення ефективного планування та реалізації проекту, а також своєчасного досягнення очікуваних результатів.

  • Забезпечення ефективного партнерства з різними зацікавленими сторонами проекту (місцевими органами влади та ін.). Встановлення та управління відносинами, що стосуються проектної діяльності, з відповідними зацікавленими сторонами, місцевими органами влади, відповідними донорами та установами. Встановлення та управління партнерствами (підготовка меморандумів про співпрацю, організація та проведення зустрічей тощо).

  • Своєчасна підготовка всіх звітів, в тому числі якісних проміжних та фінальних звітів, які передаються донорам проекту.

  • Надавати щотижневі оновлення партнерам та донорам про хід виконання проекту, включаючи досягнення у порівнянні з плановими показниками, використовуючи інструменти моніторингу донорів, а також відзначати будь-які проблеми.

    Забезпечувати узгоджену комунікаційну видимість проекту.

  • Управління командою та управління людськими ресурсами. Забезпечувати ефективне управління та координацію роботи проектної команди. Забезпечує своєчасний набір персоналу, згідно з процедурами ХОМГО “Освічена ініціатива” щодо набору персоналу. 

  • Проводити регулярні зустрічі з усім персоналом проекту та надавати їм підтримку щодо реалізації проекту, включаючи перегляд цілей відповідно до досягнень, виявлення прогалин у реагуванні з метою визначення необхідних коригувань у реалізації проекту.

  • Фінансовий менеджмент та закупівлі. Гарантувати ефективне фінансове управління проектом відповідно до узгоджених вимог, регулярне оновлення фінансового плану та статусу бюджетних витрат у порівнянні з фактичним виконанням, здійснення закупівель відповідно до бюджету, фінансового плану та плану закупівель, згідно з процедурами та принципами закупівель ХОМГО “Освічена ініціатива” та вимогами донорів; остаточна відповідальність за надання всіх супровідних документів.

  • Дотримуватися політик, правил і положень ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА» та міжнародних донорів, кодексу поведінки та політики попередження сексуальної експлуатації та насильства ХОМГО «ОСВІЧЕНА ІНІЦІАТИВА»

Вимоги:

  • Мова: вільне володіння українською мовою без пунктуаційних та граматичних помилок, вільне володіння англійською мовою

  • Комп’ютерні навички (MS Word, Excel, Power Point, іншими пакетами баз даних); розширені навички роботи з MS Excel, спеціалізованими програмами з аналізу даних та базами даних.

  • Відмінні комунікативні навички, навички міжособистісного спілкування, усної та письмової комунікації, навички переговорів.

  • Високий ступінь гнучкості та відмінна здатність організовувати роботу, дотримуватись термінів, зберігати самовладання, розставляти пріоритети в роботі під тиском, координувати численні завдання та зберігати увагу до деталей.

  • Позитивне та професійне ставлення, включаючи здатність керувати та добре працювати в команді.

  • Досвід координації гуманітарних проєктів та роботи в гуманітарних надзвичайних умовах буде перевагою.

  • Досвід роботи з СRM-системами Jira/Trello/Asana буде плюсом.

 

Додаткові бонуси:

  • Можливість пропонувати напрямки, на які ми можемо отримувати фінансування - ми вітаємо Ваше бажання розвиватися та приносити користь людям!

  • Можливість навчитися писати гранти та координувати нові проєкти, у вільний від основних обов’язків час

  • Ми маємо зв'язки з університетами та партнерами в Україні і за кордоном - Ви можете використовувати їх для власних професійних цілей

  • Ви перші будете дізнаватися про можливості брати участь в освітніх проєктах та курсах із підвищення кваліфікації в Україні і за кордоном. Наприклад, один із наших ресурсів:

 

Щоб податися на вакансію, надсилайте резюме англійською мовою із фото, посиланнями на LinkedIn та інші соціальні мережі, а також — скан-копію диплому із ВНЗ про отриману Вами освіту.

В резюме ОБОВ’ЯЗКОВО вказати бажану заробітну плату при повній зайнятості та погодинну. Без цієї інформації резюме НЕ БУДУТЬ РОЗГЛЯДАТИСЯ.

ХОМГО “Освічена ініціатива” НЕ дискримінує під час відбору кандидатів за ознаками раси, кольору шкіри, релігії, статі, національного походження, політичної приналежності, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, сімейного стану, інвалідності, генетичної інформації, віку, членства в організації працівників або за будь-якими іншими ознаками, що не пов’язані з професійними навичками.

Тільки відібрані на співбесіду кандидати будуть сконтактовані.

Related Articles